9. januar 2017

Festlokaler Farum

Har I brug for festlokaler i Farum? Så er vores hyggelige og stilfulde selskabslokale måske den løsning, I leder efter. Vores festlokaler ligger centralt i Farum og kan lejes både med og uden forplejning.

Selskabslokale til ethvert behov

Hvis I ønsker selv at stå for hele festen, inklusiv mad, drikke og oprydning, kan vi tilbyde det ideelle festlokale i Farum til en god pris. Her sørger I selv for det hele, til gengæld betaler I mindst muligt. Prisen for 1 døgn er 6000 dkr (fra kl. 10.00) og for 2 sammenhængende døgn er prisen 8000 dkr. I får et festlokale, borde & stole til 75 personer, service til 75 personer til en 3-retters menu samt kaffe/te, aktive højtalere samt et anretterkøkken.

Ønsker I en fest, hvor I selv skal stå for mindst muligt, kan vi tilbyde at tage hånd om det hele, både mad, servering, rengøring og oprydning. På den måde kan I kombinere catering med leje af festlokaler i Farum, så I selv blot kan slappe af og nyde festen, mens vi sørger for alt det praktiske. Se på vores pakkeløsninger kan I bestille det hele som en samlet pakke ved siden af leje af selskabslokalet.

Hyggelige festlokaler i Farum

I vores selskabslokale er der plads til op til 75 siddende gæster, og festlokalerne i hjertet af Farum er lyse og rummelige. I tillæg er der en lille gårdhave i forlængelse af lokalet, som kan benyttes på en mild forårsdag eller solrig sommerdag. Festlokalet er placeret helt centralt i Farum, i nærheden af motorvejen, så det er let at køre dertil, og fra Farum St. er der kun 10 minutters gang til lokalet.

Festlokaler farum

Læs om vores anmeldelser på facebook

Kun Kant har 5 ud af 5 stjerner baseret på 11 Anmeldelser.