9. januar 2017

Selskabslokaler Nordsjælland

Hvis du søger selskabslokaler i Nordsjælland, har vi stedet til dig. I vores lyse og lette selskabslokale i hjertet af Farum får du de perfekte rammer om din fest eller reception. Her har vi plads til 75 siddende gæster, og den hyggelige gårdhave giver mulighed for at nyde vejret på varme sommerdage og lune forårs- eller efterårsdage.

Vores selskabslokaler i Nordsjælland er centralt placeret, det ligger så tæt på motorvejen, at det er nemt at nå dertil i bil, men centralt i Farum, så du og dine gæster ikke bliver generet at motorvejstrafik. Der er kun 10 minutters gang fra Farum St.

Festlokale hvor I står for alt

Ønsker du selv at står for festen, medbringe egen mad og drikke og klare oprydning og rengøring selv, tilbyder vi leje af selskabslokaler i Nordsjælland til en god pris. For et døgn koster det 6000 dkr og for 2 sammenhængende døgn koster det 8000 dkr. Hertil er selskabslokalet, borde & stole til 75 personer, service til 75 personer til en 3-retters menu & kaffe/te, aktive højtalere samt et anretterkøkken til rådighed.

Nordsjælland selskabslokaler med alt inkluderet

Hvis du ønsker en fest, hvor du som arrangør selv kan slappe af og overlade det praktiske arbejde til andre, kan vi tilbyde en af vores populære selskabspakker. Her sørger vi for alt, fra mad og lokaler til servicering under måltiderne, oprydning bagefter samt rengøring af lokalet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på leje af selskabslokaler i Nordsjælland, med eller uden forplejning inkluderet, står vi til tjeneste. Kontakt os via hjemmesiden eller giv os et kald, så vender vi tilbage med et godt tilbud.

selskabslokaler nordsjælland