23. januar 2017

Selskabslokaler ved Birkerød

Skal der være fest, så lad der være fest!

Men en fest er nu altid sjovest, når gæsterne er mange, og pladsen er god. Så hvis du søger rummelige selskabslokaler nær Birkerød, har vi stedet.

Vores store og lyse festlokale har plads til op til 75 siddende gæster, og derfor kan du med god samvittighed sende invitationer ud til alle, du kender, når Kun Kant Selskab & Event lægger hus til din fest – om det er bryllup, konfirmation, fødselsdag eller en helt fjerde begivenhed, der skal fejres med manér.

Vi har også hyggelig en gårdhave til rådighed, som dine gæster kan nyde, når det danske vejr viser sig fra sin bedste side.

Selskabslokaler tæt på Birkerød, motorvej og S-tog

Når du skal holde fest, er det vigtigt, at dine gæster kan komme nemt derhen – og hjem igen. Derfor er vores selskabslokaler praktisk placeret centralt i Farum – kun 10 minutters gang fra stationen, hvor der går S-tog til og fra København.

Hvis dine gæster kommer i bil, er der heller ikke langt fra Hillerødmotorvejen – dog ikke så kort at festen bliver spoleret af bilstøj. Søger du selskabslokaler nær Birkerød, fører rute 207 dig næsten lige forbi Kun Kant Selskab & Events lokaler.

Bestil både catering og lokale – og få rabat

Når du lejer dig ind i vores festlokaler ved Birkerød, vælger du selv, hvor meget du selv vil stå. Du kan vælge kun at lade os lægge lokaler til – og så ellers selv stå for mad, drikke, oprydning og rengøring. Her er prisen 6000 dkr for 1 døgns leje (fra kl. 10.00) eller 8000 dkr for 2 døgns leje. I lejen er inkluderet selskabslokalet, borde & stole til 75 pers., service til 75 pers. til en 3-retters menu samt kaffe/te, aktive højtalere samt vores anretterkøkken.

Men du kan også lade os klare al forplejning, hvis du have mere overskud til at holde dine gæster med selskab. Vi tilbyder eksempelvis særlige pakkeløsninger til bryllup, konfirmation eller reception, ligesom du også har mulighed for selv at sammensætte menuen ud fra et langt menukort af velsmagende retter.

Leje af lokaler

Vil du høre mere om muligheden for at leje vores rummelige festlokaler tæt på Birkerød i forbindelse med et arrangement? Så ring til os på 70 87 99 64, eller skriv til os via kontaktformularen, og fortæl os om dine planer. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på leje af lokaler – med eller uden forplejning.

Læs om vores anmeldelser på facebook

Kun Kant har 5 ud af 5 stjerner baseret på 11 Anmeldelser.