9. januar 2017

Ungdomsfest Nordsjælland

Skal I holde et brag af en ungdomsfest, 18 års fødselsdag eller studenterfest i Nordsjælland, så tag os med på råd. Hos Kun Kant Selskab & Event skaber vi den perfekte ungdomsfest, hvor det eneste, I skal sørge for, er at møde op.

Vi er eksperter i at arrangere ungdomsfester, hvor alt er nøje tilrettelagt helt ned til mindste detalje. Vores mission er at sikre jer en uforglemmelig oplevelse, og vi skræddersyr vores pakker til at passe til jeres ønsker og behov. En perfekt ungdomsfest kræver 4 ting: fleksibilitet, kreativitet, kommunikation og planlægning.

Fleksibel samarbejdspartner

Det kræver tillid at lade andre stå for at arrangere ens ungdomsfest. Vi er en fleksibel samarbejdspartner, der altid lytter til jeres ønsker og forventninger, når vi skal arrangere jeres 18 års fødselsdag eller studenterfest. Uanset hvilket slags ungdomsfest, I vil have gennemført, planlægger vi festen efter nøje aftale med jer samt ud fra vores pakkeløsninger.

Sikker kommunikation

Vi ved, at eventplanlægning i høj grad kræver god kommunikation. For jer, der vil holde en ungdomsfest i Nordsjælland, er det yderst vigtigt at I har en planlægger, der lytter til jeres ønsker og holder jer ajour med planlægningen. Vi ser planlægning som et samarbejde med vores kunder, og vi gør vores yderste for, at I føler jer i gode hænder hele vejen igennem.

Kreative ungdomsfester i Nordsjælland

Uanset om I på forhånd har en klar idé om, præcis hvordan jeres skal afholdes, og blot har brug for en samarbejdspartner der kan stå for den praktiske udførelse, eller om I søger en eventplanlægger til jeres ungdomsfest i Nordsjælland, kan I regne med os. Kun Kant Selskab & Event er på én gang jeres praktiske hjælper, eventplanlægger og idémager.

Vi agerer sparringspartner, hvis I har brug for det, og med vores kreative ideer til ungdomsfester kan I frit vælge hvilken af vores 3 ungdomspakker, der passer bedst til jeres ønsker.

Ungdomspakker

Fælles for alle 3 pakker er at man lejer vores selskabslokale i Farum i 8 timer, borde & stole, bar-køleskab. Man kan booke en opsynsmand til under hele ungdomsfesten samt er der mange som vælger rengøring af selskabslokalet samt toiletterne efterfølgende da depositummet oftest mistes pga. enten et smadret toilet eller manglende eller ikke fyldestgørende rengøring.

Ungdomspakke 1

Pris: 5000 dkr
Deltagere: max. 75 personer

Ungdomspakke 2

Pris: 7500 dkr
Deltagere: max. 100 personer

Ungdomspakke 3

Pris: 10000 dkr
Deltagere: max. 125 personer

Tillægsydelser

Opsynsmand: 2000 dkt
Rengøring: 1500 dkr
Oprydning: 1000 dkr
Aktive højtaler: 250 dkr pr. stk
Dørmand: 500 dkr pr. time
Fadølsanlæg: 500 dkr
Fadøl: 650 dkr pr. fustage
Køkkenfaciliteter: 500 dkr

Depositum: 3500 dkr (5000 dkr hvis uden opsynsmand)

Skal vi stå for jeres ungdomsfest i Nordsjælland? Så kontakt os her og hør nærmere.